Har precis kommit ut ur duschen efter badmys med tända ljus med min älskling. Efter badet tog vi en mysig dusch och nu ska jag ta på mig och föna håret och lite sådär. Sen är det dags att börja med maten och efter maten ska vi tända tomtebloss och bara mysa in det nya året. Jag hoppas på att få se många fyverkerier och jag hoppas att alla stackars djur tar det bra. Nu måste jag hoppa i kläderna men vi hörs senare!
Hur har ditt 2012 varit? Det har varit ett bra år även fast jag ibland har mått skit och bara velat försvinna. Jag tycker att det är viktigt att göra sina nedgångar till något positivt för annars skulle man ju deppa ner sig totalt. Det har varit bra för mig att ha mått som jag gjorde för det har fört mig närmare Marcus på det finaste sättet. Det känns verkligen som att vi är gjorda för varandra på något sätt. Det är så fint.
 
Blev du kär i år? Nej, det blev jag år 2011. Men min nyförälskelse blev till något mycket finare och djupare än så år 2012. Jag älskar någon av hela mitt hjärta, från varje vrå och hörn och det gör mig till den lyckligaste tjejen i världen. Jag har det så bra.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Det finns ju tusen saker jag önskar jag skulle gjort mer. Till exempel som att plugga mer, träffa kompisar, äta mer glass i solen, träna, varit mer sparsam och kanske varit hemma mer - listan kan göras lång men jag är mer än nöjd med mitt fina 2012.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Här kan man ju också skriva saker som att äta mindre chips och köpa mindre kläder men jag säger bara en sak... YOLO ;P
 
Vem har du umgåts med mest? Marcus såklart!!
 
Bästa minnet från 2012? Oj, det vet jag inte. Det har ju hänt så mycket i år men den där sommarnatten när jag och Marcus hade huset för oss själva och låg inbakade i täcken och kuddar på min veranda under stjärnorna var fin i alla fall. Väldigt fin faktiskt. Åh, mys.
 
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Jag vill träffa mer kompisar och kanske gå på en och en annan fest. Nu är ju inte jag någon partypingla ändå men man träffar ju ändå gamla bekanta som man tycker mycket om. Mer gå ut och äta kvällar och mer bio (om det nu går). Mer av det goda helt enkelt!
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? På sätt och vis så har jag varit ledsnare men jag har varit så sjukt mycket lyckligare på samma gång. Det har varit mer ångest i år men det har varit mycket mer "jag-har-det-så-bra" moments också!
 
Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? Alltså... Jag har nog aldrig haft en "vild" partykväll. Att dansa på bord och vara vild, full och galen har aldrig riktigt varit min grej. Jag tror inte att jag har varit på en fest på över ett år... Jag tror till och med att det är ett och ett halvt år sen jag var på en fest. What can I say.... Jag tycker inte om alkohol och jag tycker inte om själva dra-på-fest-och-var-galen stuket. I dina ögon kanske jag är en lam och tråkig jävel men i mina så är jag en riktig myse. Så det så.
 
Vem/Vilka saknade du? Ibland känner man ju nostalgin komma fram från alla möjliga årtal men det är sånt som bara kommer och går tror jag. Jag kan sakna Kalle och Eddie ibland men jag skulle inte vilja börja umgås igen för det. Jag kan sakna Turkiet-kvällarna med normännen men det betyder heller inte att jag vill uppleva det igen. Allting har sin gång och det klart att man kommer sakna, man kommer gråta och man kommer undra men jag försöker följa det här ordspråket: Don't worry about people from your past. There is a reason they didn't make it to your future - försök du det också!
 
 
Största misstaget? Jag är verkligen en person som ältar saker i tid och evighet men jag försöker verkligen bli en "never a mistake always a lesson" person. Jag kan få ångest för saker jag sagt för ett/två år sedan och det är bara dumt att må dåligt över sånt. Bara för att man tyckte en sak då betyder inte att man tycker så nu och man växer ju ständigt som person så att må dåligt över hur man tyckte och såg på saker för ett år sedan är bara dumt. Gjort är gjort och det kan ingen ändra på så att älta saker är verkligen som en ond cirkel. Jag försöker verkligen bli en sån där person som kan släppa saker och leva vidare. Någon gång kommer jag bli en sån.
 
Hur många hade du sex med? En såklaaaart.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja, det ser ut så i alla fall!! Jag fyller 18 och får äntligen gå på relaxavdelningen på badhuset (haha!!)! Jag ska skaffa mig ett jobb och jag kommer få mer månader med Marcus. Dessutom så kommer jag få skönare skolschema och det är ju alltid gött hehe...
 
Vad gjorde dig riktigt glad i år?Det kanske blir mycket tjat om Marcus men vad ska jag skriva när det faktiskt är så det är? Det som har gjort mig gladast i år är att jag har träffat en så otroligt fin person. Han förstår mig och kompletterar mig och är bara den bästa pojkvännen. Han är verkligen perfekt för mig. Det är ju så fint när sånt här händer och tänk att det hände just mig!! Åh.
 
Hur många kysste du? Jag kanske bara har kysst en person men jag har vaknat till kyssar och kramar nästan varje dag i år. Jag har fått så många kyssar i nacken och överallt och det är ju bara så gosigt. En puss om dagen är bra för magen och tänk er då att jag får minst 10 varje dag. Gosgosgos.
 
Har du några löften inför år 2013? Jag har alltid att jag ska sluta slarva med tandborstningen och börja äta mindre chips men jag lyckas aldrig. Chips är verkligen min passion och när man kollar på film tills mitt i natten och man somnar och sedan vaknar är det ju bara för jobbigt att ta sig upp NAKEN i det kalla för att borsta tänderna. Är så lat och äcklig men så är det. Alla har sina fel och brister och jag råkar vara lat... Och äcklig.
 
Har du haft ett förhållande under 2012? Jaaa, det finaste förhållandet. Åh.
 
Hur skulle du beskriva din stil 2012? Öh... Jag har väl en ganska soft stil... Har mjukisbyxor när jag inte orkar ta på mig tighta jeans och tar på mig JC skor när jag vill vara lite finare. Har aldrig haft typ genomskinliga blusar eller så, så jag kanske har en annorlunda stil eftrersom varenda kotte på västerhöjd verkar ha det... Gosiga tröjor och uppsatt hår är väl min stil år 2012.
 
 
Vad ser du mest fram emot med år 2013? Jag ser fram emot så mycket! Jag ser fram emot min 18-årsdag, att jag ska börja trean, alla dagar med Marcus och alla gosiga dagar med tjejerna i klassen. Ser fram emot Rom och sommaren och jag hoppas verkligen jag lyckas spara ihop pengar till en resa. Vill åka utomlands jämt, hela tiden och vill åka överallt! Mest vill jag till typ Thailand eller Australien. Åh

En låt som påminner dig om 2012? Rihanna – We Found Love

 
Det bästa du har åstadkommit i år? Det här kanske är ett tråkigt svar men jag tänker svara det ändå; jag har blivit en mycket bättre person. Jag tycker att jag har ett väldigt sunt sätt att se på saker och ting och jag försöker alltid vara snäll. Visst, jag har fortfarande mensdagar då jag snäser och skäller men i grund och botten är jag faktiskt en god person. Jag har fortfarande massor att jobba på men det är en stor förändring än för ett år sedan i alla fall. 
 
Vad hoppas du inträffar 2013? Jag hoppas att jag åker till Australien på jullovet för det skulle bara vara så kul. Just nu verkar det väldigt långt borta men med mycket sparade pengar, lite sponsring från mamma och pappa och lite övertalning hos Marcus och mamma och pappa så kanske det kan gå??? Hmm... Förutom min galna Australiendröm så hoppas jag att vi guppare kommer iväg till Indien för det vore så kul för oss. Och jag hoppas att Marcus kommer på vad han vill göra med sitt liv (han tar ju studenten nu i sommar) för det skulle vara så kul för honom. Om det är att jobba som en fin och duktig arbetare på ICA Maxi så är jag glad för hans skull och om det är att läsa till läkare med noll fritid och massa studier framför sig är jag glad för honom. Kanske inte skulle bli så glad om han flyttade utomlands och lämnade mig här meeeen skulle bli så glad om han gjorde något han tyckte mycket om. Jaaaja. Man kommer alltid ha många drömmar och mina kanske är olika dina men jag är fortfarande jag och du är du. Jag hoppas att du tycker om mig för då kanske jag också tycker om dig. Heeeej!
 
Hej vänner! Jag började juldagen på mysigaste sättet vilket så klart var i badet. Först hade jag badet för mig själv men sen kom min favorit och gjorde mig sällskap vilket var mysigt som alltid. Efter det åt vi frukost sen fikade vi med Marcus föräldrar. Nu tar jag det bara lugnt och väntar på att klockan ska bli fem för då vankas det mysmiddag med Marcus släkt. Det ska bli hur mysigt som helst och som grädden på moset är det uppesittarkväll med sällskapsspel också. Ska försöka göra lite mer åsikts-inlägg också men så här i juletider förstår ni nog att jag inte har tid...  Hoppas ni får en bra juldag i alla fall! Tusen kramar från mig ♥