Hej och välkommen till min blogg! Vad kul att just du har hittat hit!
 
Mitt namn är Linnea och jag är en spontan, öppen och glad tjej som är bosatt mitt emellan Vänern och Vättern i Skaraborg! Jag är född år 1995 och tog studenten sommaren 2014 och sedan dess har jag provat på lite olika yrken för att se vad som passar just mig bäst. För tillfället är jag arbetslös, men i höst har jag planer på att plugga till fritidspedagog eller förskollärare! Jag gick Vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet så jag har en undersköterskautbildning i botten, men det yrket är inget för mig. Det är alldeles för psykiskt påfrestande att se sjuka människor. 
 
I min blogg kommer ni få läsa om mig och mitt liv som består av träning, katt- och pojkvänsmys och mycket mer! Jag träffade kärleken våren 2011 och sedan dess har jag gått upp över 20 kg, så jag håller på att gå ner dem nu med hjälp av en PT. Vi tränar 1 gång i veckan och jag tränar mellan 4 till 6 gånger själv. Det blir med andra ord en hel del träning! Här har ni lite kategorier om ni vill följa min viktresa:
 
Min viktnedgång
Träningsdagbok 
Min kropp
 
 
 
Och jag träffade som sagt kärleken våren 2011, så jag och min Marcus har varit ett par i snart 4 år. Den 19/6 bestämde vi att det skulle bli vi och jag har varit världens lyckligaste sedan dess. Självklart har vi stött på massvis med motgångar i form sjukdomar som panikångest syndrom och depression (hos mig), och annat som kan tänkas förstöra för ett par. Men vi har tagit oss igenom varenda litet hinder och anledningen till att vi fungerar så bra ihop är för att vi kompletterar varandras brister. Och det är precis så det ska vara tycker jag.
 
 
Marcus och jag bor i en stor 2:a med våra två underbara ragdollkatter! Dunbollarna heter Rosie och Lilly och de föddes den 6 maj år 2014. De är verkligen våra små älsklingar som vi skämmer bort som bara den! Jag är djurälskare och hade jag kunnat hade jag haft minst ett utav varje husdjur. I grund och botten är jag en hundmänniska, men jag måste säga att rasen ragdoll nästan delar på förstaplatsen. Det är en otroligt sällskaplig och mysig ras! Lilly sover på mig dagarna i ända och Rosie vill alltid ligga i husses knä. De är dessutom finast i världen!!
 
Sammanfattning/övrig fakta
 
Namn: Linnea Dahlström
Född: 18 januari år 1995
Civilstånd: Sambo
Diagnos: Endometrios
Frisk ifrån: Panikångest syndrom/depression
Utbildning: Undersköterska
Åh har så tråkigt. Kanske skulle ta och städa, det ser för jävligt ut på Marcus rum (mitt fel tydligen....). Men vem orkaaaar. Inte jag :( Och imorgon får vi reda på hur det gick på nationella i matte. Hela mitt betyg hänger på det och jag hoppas innerligt att jag fick G. Förresten så håller min älsklingslåt Tacatá på att ta sig upp på topplistan i Sverige. Har alltid vetat att den skulle bli en hit!:P Vi danskar är inte så dumma som vi låter haha. Fett bra låtttt

Förresten. Hur fan kunde Hanna J vinna Big Brother? Hur kunde alla heja på henne? Hon var slampa på 30+ och det enda hon gjorde var att gå runt naken. I alla fall när jag kollade. Stackars hennes barn sen säger jag bara. Usch.