Vad tycker ni om Mileys nya...?

Vi åt för en stund sedan och nu ligger vi i soffan och har det mysigt. Det här är verkligen världens mysigaste nyår och jag är så glad att jag får dela den med honom. Vi ska fortsätta såhär i en timma till och sedan ska vi sätta på en film och bara vara med varandra. Vad har ni för er ikväll? Blir det hemmamys som för oss, hemmafest eller utgång? :)
Bilderna är ifrån weheartit
 
Nu ser vi till att göra nästa år till något riktigt bra! Detta är det bästa tillfället att ta tag i saker och börja om, göra nyårslöften och andra utmaningar. Imorgon är det den allra första dagen på det nya året. 2014. Vi kommer aldrig mer få tillbaka morgondagen så se till att göra något bra utav dagen! Det behöver inte vara något stort utan det räcker med att kanske berätta för era föräldrar hur tacksamma ni är över allt de gjort för er. Eller varför inte ge någon peng till en tiggare på gatan? Ta upp kontakten med en förlorad vän eller våga ta steget och berätta för eran kärlek att ni tycker om honom/henne. Imorgon är det ett nytt år, ny månad och otroligt många nya möjligheter! Jag hoppas att er kväll blir den bästa någonsin och ta det nu lugnt med alkoholen! Drick med måtta så att ni inte gör något ni ångrar. Och tänk på de stackars djuren när ni smäller raketer... Ni lämnar väl inte era hundar ensamma? Det är så elakt tycker jag. När det kommer smälla ikväll kommer jag hålla Cleo i tassen.
 
Vad har ni för förväntningar på 2014? Tror ni att det kommer bli ett bra år? För mig kommer det nog bli det bästa året någonsin! Om allt går som jag vill kommer det hända massa roliga saker! Här är några exempel:
 
1. Jag tar studenten
2. Flyttar hemifrån med M
3. Får inreda en lägenhet
4. Skaffar ett jobb och tjänar pengar
 
Jag ser fram emot det kommande året och jag är mer än redo för alla dess utmaningar! Nu går jag ut på praktik i fem veckor och sedan är det sportlov. Då ska jag kämpa mig igenom fyra hårda skolveckor (man har ju alltid massa i skolan då) innan jag får gå på påsklov och äta gott och vila. Sedan är det några klämdagar, röda dagar och studiedagar på 10 veckors skola. Den där tiden efter påsklovet är jobbigast tycker jag... Puha mig vad den är seg! Det tycks liksom aldrig ta slut, men nu har jag ju studenten att se fram emot så det kommer säkert gå fortfare i år. Åh vad jag är spänd!!