Om en liten stund ska jag vandra bort till gymmet för att springa i 30 minuter. Har träningsvärk i benen, men det får väl gå. Annars ska jag inte göra så mycket idag... Mina planer är ju inte förrän ikväll =)
Har inga bilder. Bjuder på en gammal bild från i somras när jag var ljusare i håret. Tagen av Ida Zander.
 
Underbara höstlov, underbara sömn. Livet är verkligen värt att leva när man är ledig. Så känner i alla fall jag! Jag hade aldrig varit deppig, stessad eller ledsen om jag hade pengar och kunde SOFTA hela dagarna. Faktiskt! Blir man rastlös är det ju bara att jobba ibland. Typ fyra gånger i veckan och alltid ha långhelg... Eller varför inte öppna ett hund-dagis och gosa med massa hundar? Eller varför inte bli kattuppfödare?! Något kommer man ju hitta att göra på dagarna!! Det tror i alla fall jag. Lycka kan visst köpas av pengar. Lite i alla fall.
 
Annars då? Jag har mensvärk och är lite förkyld men annars mår jag bra. Klockan är halv elva och jag är redan trött. Ska faktiskt släcka och gå och lägga mig. Regnet slår mot fönstret och det är faktiskt lite mysigt. Blixt och dunder vill jag inte ha, men lite storm har väl ingen dött av? (Jo.....). Tycker synd om alla älgar/rådjur som måste vara ute i det ruggiga vädret. Och hemlösa förstrås!!! Mest synd om dem.
 
Nu ska jag borsta tänderna, bära in Olivia i gästrummet och sedan ska jag slumra in. Imorgon ska jag träna, chilla och sedan ska jag spela TV-spel med Marcus, hans syster och hennes kille. Det kommer säkert ätas pizza men jag får nöja mig med en SALLAD. Livet är fan hårt när man vill bli FIT.
 
Godnatt!
 
Snart kommer jag älska två andra små djur - nämligen Bilbo och Arwen. Ni har väl inte missat att Marcus föräldrar ska köpa en liten ragdoll-hane? Och att jag, Marcus och hans syster delar på en liten tjej? Om cirka en vecka är de leveransklara så inom två veckor kommer det springa runt två galna små kissar här hemma. I grund och botten är jag en hundmänniska, men en gosig katt är faktiskt ganska svårslaget (även fast en busig och gosig hund faktiskt är oslagbart). Jag vet inte hur ni är, men jag är en animal-lover. Hade jag varit rik hade jag öppnat både katt, hund, hamster och fågel-pensionat och tagit hand om alla djur <3 Så det så.