Det här är jag de senaste nätterna (haha vad min bitstrip är vinögd btw?? lol). Drömmer mardrömmar om att både jag och familjemedlemmar dör vilket såklart är ångestframkallande. Hjärtat värker fortfarande när tankarna går till Arwen... Ville hur som helst bara titta in och visa att jag lever och även svara på en kommentar jag fick för några timmar sedan:
 
Från: M
Inget med inlägget att göra meeeeen, jag stör mig lite på att man inte kan gå tillbaka i din blogg. Klickar jag att jag vill läsa Januari månad så visas inte HELA januari månad och jag hittar inte vart jag kan läsa de äldre inläggen än de som visas om du förstår vad jag menar? Kass på att förklara.... // Svar: Märkte det för några månader sedan och har inte lyckats lösa det tyvärr. Kan försöka titta på det i helgen.
 
Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket. Imorgon ska jag städa om jag får tummen ur. Godnatt!
 
Den här kvinnan är på många plan väldigt blåst, jobbig och konstig, men på det här planet är hon så jävla vis. Lite känsligt (och konstigt) ämne kanske, men har hon inte en poäng? I videon pratar hon om att hon ofta får elaka kommentarer om att hon har hängiga bröst och ditten och datten. Det rör henne inte i ryggen för hon älskar sina bröst och bla, bla, bla (hon säger bra saker, jag orkar bara inte skriva det) och i slutet säger hon så himla bra saker. Jag älskar henne. Hon må vara lite slampig och provocerande, men när det gäller utseende och sådana där saker har hon så himla rätt. Alla borde tänka som henne! Jag tycker verkligen att ni ska ta er en titt på videon för vi alla kan lära oss något av henne.
Alla är ifrån Nelly.com