Hej och välkommen till min blogg! Vad kul att just du har hittat hit!
 
Mitt namn är Linnea och jag är en ganska känslig, men otroligt lycklig 19-åring från Skövde. Att skriva är mitt största intresse här i livet, så att ha en blogg kommer ganska naturligt för mig. I min blogg delar jag med mig av allt som händer i mitt liv! Allt ifrån vardagsbestyr till lite jobbigare saker, som att inte kunna gå på toaletten pga endometrios eller till andra saker som är jobbigt i mitt liv. Jag är en väldigt öppen person och tycker nästan ingenting är pinsamt att prata om. Mens, toalettbesvär och diverse är fullkomligt naturligt för mig. Är du pryd och väldigt svensk kommer du nog tappa hakan många gånger när du läser min blogg. Men det kanske bara är kul? Hur tråkigt vore inte livet om vi alla var likadana? :)
 
Hur som helst är jag 19 år och har precis tagit studenten och kastats ut i arbetslivet. För tillfället är jag arbetssökande (söker jobb inom vården, då jag är utbildad undersköterska). När jag inte sitter vid datorn och filar på CV:n/personliga brev, skriver eller internetsurfar sjunger jag, pussar på världens finaste kille, myser med mina älskade katter och mycket mer! Jag tycker även om att fika med vänner och att läsa böcker. 
 
Andra sociala medier:
Mail: linneadahlstroms@hotmail.com
Instagram: @lenniiis
Facebook: https://www.facebook.com/Lenniiis
Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/1761443God eftermiddag på er!

Det var riktigt tungt att kliva upp till jobbet idag. Både hamster och katt höll mig vaken inatt så jag är inte direkt jättepigg, men det har gått jättebra ändå! Jag har precis ätit lunch och slutar om lite mer än 3 h och klockan 16.15 ska jag nyansera mitt hår på Hårtrix. Vi hörs senare i eftermiddag! Kram
 
Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en långpromenad. Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad. Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag har rätt mycket med mig själv, precis som du. Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu. Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm vara. Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha. Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du. Jag skulle pröva mina läppar mot någon annan, om du lämnade mig nu. Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans. Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams. Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut någonstans. Jag antar att det finns någon du skulle ringa, om jag inte fanns. Jag kanske skulle leta upp någon yngre, som en fjäder i hatten. Det skulle bli för tomt om ingen fanns där och värmde mig i natten. Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du. Jag skulle fastna i min ensamhet  igen om du lämnade mig nu.