Så snart men ändå så långt bort. Lite mindre än fem veckor kvar. Den 1 augusti hämtar vi hem dem och det känns både som att det kommer gå fort och ta en evighet. Rosie (hon med mörk nos) är ett riktigt litet busfrö som älskar att slicka och naffsa på händerna medan lilla Lilly (med spräckligt ansikte) är lite mer reserverad och blyg. Lite mer försiktig. Jag älskar dem redan! Var där igårkväll och myste och de är bara för söta.
Jag just nu... Tycker verkligen att det är läskigt och konstigt att muslimska kvinnor antingen tvingas eller faktiskt vill gå sådär. Men alla är ju olika...

Holá cícas! Har ni det bra? Själv har jag det ganska bra då jag är nyduschad med (något slarviga) nyrakade ben. Lunch har jag precis ätit också! Klockan 13.30 ska jag trampa bort till KSS för ett kvällspass och det ska bli roliigt. Börjar 14.00 och slutar 22.00 och imorgon jobbar jag 7 - 16 vilket är lite kämpigt, men när jag kommer hem imorgon runt 20 över 4 har jag en mysig lördagkväll med Marcus att se fram emot. Marcus är ledig hela helgen och på söndag börjar jag inte förrän klockan 14 så jag behöver inte känna stress över att gå upp tidigt på lördagkvällen. Och på söndag vid 22.00 ska jag inte cykla hem till mamma och pappa (vi är ju fortfarande kattvakter, vet ni) utan då är det mot vår lägenhet som gäller! Det är nu det händer, hör ni! Snart blir vi sambos på riktigt! Och snart får vi hem två små katter som kommer göra vår vardag 1000 gånger mysigare. Rosie och Lilly. Vad tycker ni om de namnen? Med lite halvengelskt uttal förstås. Vi tycker att de är ganska rara. =)
 
Känner mig lite trött nu när jag har suttit i soffan ett tag så jag börjar sakta tycka synd om mig själv som ska jobba fre - mån, men nästa vecka jobbar jag endast måndag (7 - 16), onsdag (14 - 22), torsdag (7 - 16) och fredag (7 - 16) så när jag tänker så känns det lite lättare. På tisdag är jag ju ledig och har dessutom ett kvällspass dagen efter så det blir två sovmorgnar på raken vilket är jätteskönt. I alla fall om man är morgontrött som lilla jag. Förstår inte hur Marcus kan jobba 6 - 16 i princip varje dag. Jag hade antingen avlidigt pga sömnbrist eller gått in i vägen pga jobbiga arbetstider. Läste en bok i skolan en gång om en familj i Turkiet eller vart det nu var - där fick en 11-åring jobba från gryning tills att solen gick ned. Både jag och Marcus har det jävligt bra ändå. Stackars alla barn som måste jobba och försörja sina familjer. Är glad att jag föddes i Sverige.
Japp, ni läste rätt. Gimli ska flytta, men han kommer att få det så bra så jag kan inget annat än att vara glad! Saknar honom redan förstås, men han har flyttat tillbaka till sin uppfödare som kommer ge honom mer tid och allt det där. Han fick med sig sitt stora akvarium så jag vet att han mår som en prins nu. Anledningen till detta är självklart att vi ska köpa katter. Två katter + en hamster i en tvåa? Nja... :) Men som tur är kommer jag kunna hälsa på honom när jag vill, för Angelica (hans uppfödare) och jag är kompisar så det kommer gå så fint ändå!