Åh vad livet är fint just nu! Marcus och jag har precis myst framför Gladiatorerna (ena deltagaren var sjukt lik sångaren i Maroon 5) och nu ligger jag med en B&J i soffan (med täcke och kuddar!!!) och ska precis sätta på The Vampire Diaries. Det är lördag, Marcus är ledig med mig imorgon och om fyra dagar (sön, mån, ti, on) tar jag studenten. Jag börjar jobba (LÄSKIGT, men spännande (läs med Pumbas röst i Lejonkungen när han säger "slemmigt, men mättande", så tänkte jag det i alla fall...)!!!), Marcus och jag ska flytta och det känns verkligen så himla bra.
 
Haha måste bara berätta om min nära - döden - upplevelse idag... När min syster skjutsade hem mig och Marcus förut skulle jag loska genom fönstret (hehe fresh va?)... Det gick fort så hade det lite kämpigt med huvudet utanför föntret (vet ni förresten hur svårt det är att spotta ut genom fönstret i en åkande bil? risken att spotta på sig själv är jävligt stor alltså...) och jag vet inte hur eller varför, men av någon anledning tryckte jag på fönsterknappen så att min hals klämdes! Blev förstås sjukt rädd och ställd! De förstod mig inte alls där i fram. De tog de helt chill. Lika fort som jag märkte att halsen klämdes tryckte jag ju ner knappen igen, men fy vad läskigt det var. Ärrad för livet. Ska aldrig mer loska genom bilrutan.
En förmån jag har är att min syster har utbildat sig till sådan där nageltjej. Hon är jätteduktig på att göra naglar och så om det är någon som behöver sista-minuten-naglar är det bara att säga till! Idag gjorde hon akrylnaglar på mig och det var näst första gången hon gjorde det (hon har hållit på med gele innan, gelenaglar och akrylnaglar är inte samma sak) och trots oerfarenhet blir det riktigt bra! Jag är supernöjd. Ni ser ju resultatet på bilden ovan! Körde på varannan mörkrosa, varannan ljus och jag gillar det skarpt. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
Så sjukt läskigt!! Mystique och Grinchen är inte läskiga förstås, bara sjukt snygga. Men de andra sminkningarna gör mig rädd. På riktigt. Smink har aldrig intresserad mig. Jag har försökt köpa på mig dyrt smink för tusentals kronor, men det kunde inte tilltala mig mindre än vad det faktiskt gör. Det är skittråkigt tycker jag. Dock sitter jag ofta och tittar på sminktutorials och sådana här läskiga halloween-aktiga sminkvideos.