Hej och förlåt för dålig uppdatering! Jag är ju i Paris och här nere är inte bloggen prio ett. Det är jättemysigt här i alla fall och det är gratis wi-fi på hotellet vilket är väldigt skönt. Tycker synd om Marcus som inte har en mobil (han tappade sin i toan...) så jag ska låna ut min till honom lite nu. Jag uppdaterar mer sen!
Ni förstår inte hur jobbig min dag har varit... Det känns som att hela dagen har gått åt till att tvätta, tvätta, tvätta. Jag var ju hos frissan i förmiddags och det drog ut på tiden lite då jag hade sådan beslutsångest om jag skulle bli ljusblond eller naturligt blond, så jag hann inte riktigt hem till tvättiden som var vid 12. Jag var hemma runt 12.30 och fick sätta igång att sortera tvätten då (som var såååå full... Två överfulla tvättkorgar...) och sedan var jag ju tvungen att bära ner allting och det. var. så. tungt!!! Satte inte i första tvätten förrän vid 13-tiden så missade en hel timma. Jag tvättade 5 tvättar och så råkade jag tabba mig med den största tvätten... Råkade öppna innan den var helt klar så tvätten var genomblöt och blev aldrig torr i torktumlaren så hela lägenheten var full med blöt tvätt som jag desperat hängde upp (omlott) på vår tvättställning (och dörrarna... och elementen...)... Den här dagen har bara varit så EXHAUSTING! Somnade som en stock vid 17-tiden och vaknade av att Marcus stapplade in genom dörren. Mysigt. Och rubriken då? Jag svettas mycket av mina mediciner, och detta var ju en ansträngande dag... Så när jag var klar var jag svettig. Väldigt svettig. FYI.
09.00 - 11.00 frissan (eller hur lång tid tar det att slinga/bleka håret??)
11.45 - 12.00 sortera tvätt
12.00 - 16.00 tvätta (och mellan varje tvätt städa osv)
16.00 - 16.30 hänga in kläderna i garderoben
16.30 - 17.00 packa (vi ska ju till Paris!)
18.00 - 19.00 laga mat och sen... äta :P
20.00 - 23.00 (med Hellenius hörna + TV4 Nyheterna emellan) IDOOOOL :D
 
I've got all figured out! Som ni vet älskar jag att planera. Jag mår så bra i själen då! När allt är planerat in i minsta detalj mår jag som bäst. Nu när vi ska till Paris kommer vi bestämma allt eftersom eftersom vi är fyra stycken som ska bestämma vad vi ska göra och titta på, och det gör mig lite stressad. Om jag hade fått bestämma hade vi liksom gjort värsta schemat, ungefär: gå upp 08.00, frukost 09.30, 10.00 ta bussen dit, strosa runt i si och så många minuter, lunch kl 12.30 etc. etc. Hahaha. Jag är tillsammans med en kille som är helt tvärtemot och hans familj likaså. Nu när det också är juletider vill jag ju ha alla julklappar klart för mig, så jag börjar ju tjata på Marcus redan 1 månad innan dopparedagen, om vad vi ska köpa till hans familj och så. Hur fungerar ni? Är ni också små planerare eller tar ni en dag i taget? :)
 
Nuuu ska jag borsta tänderna, tömma kattlådan, dricka iiiskallt vatten och sedan bumsa ner i sängen! Det är uppstigning 08.00 och bussen går 08.44. Wihi är på så bra humör just nu! Jag ska bli fin i håret imorgon, jag har precis betalat räkningar (en stooor sten har lyfts från mitt stackars bröst) och på lördag åker vi till Frankrike! Har dock lite seperationsångest över mina små kattälsklingar. Kommer sakna dem sååå! Vi åker ifrån Säve flygplats som ligger på Hisingen i Göterborg och min syster bor där, så de ska vara hos henne. Självklart litar jag på henne då hon är världens djurvän men mitt mammahjärta gör lite ont ändå. Återföreningen på tisdag kommer bli så fin :') Och jag har varit lite orolig idag över flygresan. Tänk om vi kraschar? Vad händer med katterna då? (Ja, det är tankarna som flyger runt i huvudet. Inte SHIT jag dör livet är över... Utan det är KATTERNA jag oroar mig för! Hahaha) Men nu ska jag sova! NATTI