Den här donnan (och hennes lika underbara syster) är så himla söt och jag älskar henne av hela mitt hjärta. Hon är trots allt bara en katt, men för mig är hon hela livet. När hon kommer springades till mig och jamar för full kraft efter att jag varit hemmifrån känner jag att det är det här som är meningen med livet. Att vara omgiven av människor och djur och saker man tycker om. För när hon och Lilly lägger sig på min mage och purrar/mjölktrampar smälter jag. De stunderna är mina favoriter på hela dagen. Jag kan inte ens tänka mig lyckan att hålla i sitt eget barn för den kärlek jag känner till mina små tussar är oändlig.
Det märks verkligen på mig att jag är inne i en depression för jag har ingen lust med någonting. Att träna är helt otänkbart. Kan nästan inte tänka mig något värre just nu. Promenader går också fetbort. Det hela blir såklart en ond cirkel för det enda jag gör är att ligga hemma och mysa med katterna (och plugga matte, förstås). Känner ingen glädje i någonting förutom katterna, min familj och Marcus. Jag har inte rakat benen på flera månader och allt känns bara så motigt. Jag försökte självmant sänka min medicindos men det blev helt åt helvete så nu har jag dubblat den... Får se hur det går. Man ska egentligen inte exprimentera med medicinerna själv men jag tycker att det är okej när man inte är självmordsbenägen eller melankolisk.
 
Även fast jag är så nere och allt det andra jag nämnde ovan har jag gått i över 1 h idag! Ni förstår inte vilken bedrift det är för mig. Nu ligger jag nyduschad i mitt lilla näste och ska strax sätta på The Sims 2. Marcus var ledig idag och vi har haft det så mysigt idag. Han var med mig på promenaderna (30 min var) och höll min hand så fint <3 Han är världsbäst och jag älskar honom så.
1. Selfie :P // 2. Hundvakt hos mor och far! // 3. Middagssällskap vid matbordet! // 4. Studenttackkort! // 5. Röstade för första gången! //
6. Finaste Rosie! // 7. Så ser rummet alltid ut.... Orkaaa // 8. Sötaste Lilly!!!!! Tittaa <3 // 9. Söta Lilly igen // 10. Glass är gott //
11. Lilly är den gosigaste av dem // 12. Selfie :P