Åh, beställde hem det här igår! Nu har jag i princip allt jag vill ha (självklart finns det massa söta saker jag skulle kunna tänka mig köpa, men nu har jag köpt allt som jag verkligen VELAT ha) och jag läängtar tills allting kommer! En regnbågsbro + kabob/mobile, färgglatt hamsterrör och en grön igloo kommer att komma i veckan om deras hemsidor stämmer (se bild på sakerna här). Dessa kommer komma om ett par veckor. Åh jag tror det kommer bli superfint! Jag har ju tema "färgglatt" och det kommer jag ju verkligen achivea nu. Dock kommer jag ha kvar 2 kokosnötter i buren som är i brun färg eftersom Gimli tycker väldigt mycket om det ena, + det andra är väldigt gulligt. Men resten kommer vara såå färgglatt och härligt! Jag älskar färgen på hjulet och de färgglada broarna är ju i regnbågens färger så det kan man ju inte ogilla... Jag köpte i två storlekar - en för hamstrar och en för marsvin. Den för hamstrar tänkte jag ha som en ramp upp till min platform och den för marsivnen tänkte jag ha som hus (jag har läst att det är bättre med den större storleken för guldhamstrar). Och huuur söt är inte flodästen?? Åh vad kul det här är :) :) 
 
EDIT: igloon + regnbågsgrejerna kom idag! Vet inte om det är mensen men jag är sjukt besviken för igloon var inte grön utan lila. Mitt flygande tefat är lila och jag tycker inte ens om den färgen, men det var den enda som fanns på hemsidan och en lila sak gör ju inget tänkte jag... Men så är igloon lila också. Det hade varit så fint om det var grönt för det hade matchat bakgrunden :( Det är inte min dag idag, det är i alla fall en sak som är säker.
 
 
Idag är ingen bra dag. Jag hade totalt glömt av en arbetstid idag (som bara var på 3 h och som jag fick för cirka 3 veckor sen...) så jag blev uppringd 15 minuter efter jag skulle ha börjat. That shame!! Och dåliga samvetet! Hur kan man ens glömma bort en jobbtid? Fyfan alltså. När de ringde och sade det trodde jag verkligen att det blivit något fel för jag kom verkligen inte ihåg. Jag trodde att jag skulle ha fått den här tiden i måndags när de ringde in mig till imorgon (torsdag), så jag nekade och sa att jag inte fått någon tid. Men efter typ 1 minut in i "jag är oskyldig" pratet kom jag på det. Faaaan. Jag fick ju den här tiden för flera veckor sedan, och jag skrev upp det på en lapp som kom bort. Så duuumt!!! Jag låg fortfarande i sängen när de ringde men kastade på mig kläderna. De ringde mig kvart i och jag var där prick. Alltså 30 minuter sen. Fy alltså. 
 
Titta vad söööt han är! Inredningen är fortfarande inte helt klar men en god bit på vägen. Gimli verkar gilla det än så länge :D