Min outfit ikväll. En simpel svart klänning ifrån Nelly! Jag ska ha strumpbyxor också förstås! Och kanske ett par örhängen. Har dock inte bestämt mig ifall jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår... Ni får se en helbild på outfiten imorgon! Vad har ni för planer? Ska ni ut och partaja, äta middag med familjen eller kanske jobba? Jag hoppas ni får en fin kväll hur ni än spenderar den! Gott nytt år på er! =)
Snapshots ifrån början av året
 
Beskriv året med tre ord
Jobbigt, lärorikt och utmanande. 
 
Vart reste du?
Till Turkiet med Marcus och hans syster i en vecka! Väldigt välbehövligt. 
 
Vad såg du mest fram emot?
Turkiet, att börja plugga och att gå ner i vikt. Det är alltid så skönt att åka iväg på semester och ladda om batterierna så jag kommer alltid längta efter solsemester. Och det var så skönt att börja plugga och vara sysselsatt på dagarna, efter ett helt år av arbetslöshet. Visst gick jag lite på inringning men det var inte alls ofta. Varje höst längtar jag ju efter julen också. Det är en sådan mysig tid.
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Ja! Jag lyckades faktiskt gå ner ganska många kg i vikt och jag började studera på högskolenivå. Skrev tentor, uppsatser och satt förvirrad på föreläsningar. Jag åkte även utomlands med Marcus syster för första gången, så det borde väl räknas. ;) Och så tränade jag med PT också förstås. Det var också en första-gångare. Och just det! Jag böjade ju även pendla. 
 
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Hmm, har nog inga specifika datum så. Men jag kommer alltid minnas tiden då jag tränade med PT för det var så annorlunda och nytt. Kommer även alltid minnas första terminen på högskolan... Och hela juli för jag mådde ganska dåligt i jobbet då. Jag vet inte om det berodde på själva jobbet eller mitt egent välmående men jag grät verkligen hela tiden. jag grät kvällen innan jag skulle jobba, på toaletten under själva arbetspasset och i bilen på väg hem. Alltså verkligen storgrät. Det var skitjobbigt.
 
Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?
SummerThing! - Afrojack, Mike Taylor
Love Yourself - Justin Bieber 
Hello - Adele
 
Det här åstadkom jag under 2015
Jag lyckades gå ner 12 kg trots att jag har varit sjukt det här året. Visst är jag lite arg och besviken på mig själv för det kunde ha varit dubbelt så mycket, men någonstans måste man tillåta sig att vara nöjd. Jag har ju varit sjuk. Och 12 kg är en väldigt bra början och hellre långsamt än inte alls! Jag lyckades även klara av skolan trots att jag har varit djupt djupt deprimerad hela november och december (var deprimerad jan, feb, mar, apr, maj, okt också, men inte alls på samma nivå). Det är åstadkommelser för mig. 
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Hmm, jag ska nog inte göra något annorlunda för jag tycker att jag ändå har en positiv attityd till livet. Dock är det ju omöjligt när jag är som sjukast men resterande dagar/veckor är jag väldigt positiv. Som nu till exempel. Annars vill jag så klart träna mer och vara hälsosammare - jag vill få till en bra kost som blir min livsstil och jag vill få in en bra rutin på promenader. Sedan vill jag ju även bli vegetarian-ish. Och klara 100 dagar utan socker. Det är väl vad jag tänker göra annorlunda nästa år; vara mer nyttig. 
 
Planer för 2016?
Jag har många planer för 2016, men om jag kommer utföra dem är en annan sak, haha! ;) Åka till Grekland är i alla fall 100 % säkert och sedan vill jag även försöka ta körkort ändå. Jag vet att jag har skrivit att jag nog ska strunta i det pga min sjukdom men en intensivkurs i sommar kanske skulle vara bra. Jag har inte tänkt jobba i sommar pga min sjukdom - skoven är stressrelaterade och jag mår redan så dåligt i min sjukdom och jag vill inte må som jag mådde i somras igen. Så då kanske det vore smidigt att försöka ta körkortet istället... Sedan planerar jag ju även att klara av skolan, och att gå ner 15 kg. Jag ska göra allt jag kan för att hålla detta. =)
 
Jag har ju glömt blogga om den nya Star Wars filmen!! Först måste jag bara berätta om min relation till de andra filmerna... Egentligen har jag aldrig gillat Star Wars, men grejen var att jag faktiskt aldrig satt mig ner och verkligen tittat. Min bror är född 1988, så när den nya kom i slutet av 90-talet/i början av 00-talet var ju han i den perfekta åldern för att gilla dem. Så han har kollat. Mycket. Därför har jag ändå växt upp med dem och jag blir väldigt nostalgisk över musiken, Obi-Wan, lasersvärden m.m. Jag får en myskänsla typ. Men innan jag skulle se den här nya på bio kollade jag och Marcus om alla sex filmer - och ÅH vad bra de är!! Det är nästan så att jag har blivit frälst. Star Wars-frälst alltså. Hjärtat värker så mycket när Anakin blir ond (stackars liten </3) och jag känner verkligen med stackars Obie när han får reda på att hans lärling gått över till the dark side... Summering; jag gillar (nästan älskar) Star Wars! 
 
Och denna film var ASBRA. Helt klart i klass med de andra. Till och med de tre första. Fast jag kanske bara känner så för att jag inte var med och såg dem. De var ju helt film-revolutionerande och effekterna var ju sjukt bra... Men för mig ser det lite b ut. Jag har svårt att se bort från det när jag är van vid mycket bättre kvalité på de datagjorda grejerna m.m. Därför tycker jag så. Filmen hade allt: kärlek, familje-drama, action, spänning, sorgliga scener - den hade allt! Och HUR coolt är det inte med lasersvärd? Ärligt alltså. George Lucas är ett geni. Och hur varm i hjärtat blir man inte när Han Solo kom?? Och Chewie. ♥ SÅ fin bromance mellan dem. Om ni inte har sett filmen än rekommenderar jag er verkligen till att se den! Man behöver typ inte ens ha sett de första för att uppskatta denna för den har en egen story. Och i början får man ju backstoryn i en sådan där gul text ni vet. SE DEN!! :) Jag ska! Igen. På fredag... :D