Så här ser mitt lilla matschema ut. Det motsvarar som max ungefär 2000 kalorier per dag. Det är lite läskigt att äta så ofta för nu för tiden äter jag max två mål om dagen, oftast bara ett. Men det ska bli kul! Och jag gillar nästan allting på schemat. Havregrynsgröt är inte mitt favoritmål, men med lite bär på ska det väl gå an. Den hänger fint och synligt på vårt kylskap så vi vet precis vad vi behöver handla. 
 
Tanken är att jag ska träna mycket också. Minst tre pass själv och så min PT-träning med Elin.
 
Måndag
Cykel 60 min Activio
 
Onsdag
Bodypump
 
Fredag
CXWORX (30 min) + Cykel 30 min
 
Lördag
PT-träning
 
Jag är spänd, förväntansfull, orolig, taggad, rädd... Det är många känslor som uppkommer nu när jag ska börja mitt nya liv på måndag, och den här gången på riktigt. Denna gång betalar jag för det. Nu finns det inga ursäkter längre. Så i 16 veckor kommer det här vara mitt liv. 
Jag har världens sötaste lilla kramdjur!! Ärligt talat. Blir man inte tolv år igen? När jag var yngre och hade gosedjur fick allihop ligga i min säng, med både täcke och kudde. Ingen fick ju vara utanför... Är det pinsamt att jag fortfarande är likadan?? Mii får ju inte vara utanför ♥
 
Halloj! Hur mår ni? Jag mår bra! Träffade ju min PT igår och vi gick igenom mitt kostschema + gjorde lite övningar. Den där fällkniven (så hette det på min tid, när jag gick i handboll) är ju sjukt jobbig?? Orkade inte ens fem stycken. Ni ska få se mitt kostschema senare i eftermiddag och höra om mina tankar inför allting. Först vill jag bara ta upp den stora debatten om THE DRESS!! Ni vet den som är i guld och vit (eller okej, den är ju inte vit för den är tagen i ett visst ljus, den rätta termen är ljusblå men alla vita klänningar KAN se ljusblåa ut i ett kallt ljus, men den är VIT!!!)? Asmånga säger blå och svart men jag ser det fan inte? Är jag blind eller? Jag bara går och väntar på att den ska slå om till blå/svart (har den till och med som bakgrundsbild i mobilen.......) men det händer ju aldrig något!! Vilken färg ser ni den i?
 
Enligt mina ögon är den vänsta klänningen verkligen vit och guld, den i mitten är i guld och den där ljusblå-vita nyansen jag berättade om, och den till höger är bara väldigt mörkt exponerad, men man ser fortfarande att den är vit och guld. Hur ser ni? Ser ni olika eller bara guld/vit eller svart/blå hela tiden? Jag ser BARA guld/vit. Marcus såg olika igår. HUR kan man uppfatta det så olika? Witchcraft!!!!! 
 
Alltså den tonartshöjningen!!! Jag dör! Om jag sjöng så bra/fint/mäktigt/kraftfullt hade jag aldrig slutat sjunga!