When it's black, take a little time to hold yourself. Take a little time to feel around, before it's gone. You won't let go, but you still keep on falling down. Remember how you saved me now, from all of my wrongs? If there's love just feel it, if there's life we'll see it. This is no time to be alone... Yeah, I wont let you go. Say those words, say those words like there's nothing else. Close your eyes and you might believe, that there is some way out. Yeah. Open up... Open up your heart to me now, let it all come pouring out. There's nothing I can't take. If there's love just feel it and if there's life we'll see it. This ain't no time to be alone... Yeah, I won't let you go. If your sky is falling, just take my hand and hold it. You don't have to be alone.  Yeah, I won't let you go. And if you feel the fading of the light, and you're too weak to carry on the fight... And all your friends that you count on have disappeared. I'll be here, not gone, forever, holding on. If there's love just feel it and if there's life we'll see it. This ain't no time to be alone. Yeah,  I won't let you go. I, won't let you go. // Utan tvekan världens FINASTE låt.

Det är löjligt hur perfekt den här kvinnan är. Opererad eller inte - hon har den snyggaste kroppen i universum. Det sjuka är att hon är KORT och har stora bröst, men ändå har världens midja. Hon är inte ens 160 cm och hon har ändå en lång överkropp med väldigt markerad midja. Stora bröst gör ju även så att överkroppen ser kortare ut... Hur är det möjligt?? Hon nekar ju operationer och hävdar att hon endast testad botox. Om det är sant är det ju heelt sjukt. Och fatta att hon har fött barn också... Kan typ inte sluta stirra.
Vi är inte världens mest maka par. Du är lång och underviktig och jag är kort och överviktig. Jag är alltid varm och du fryser jämt. Jag är en känslomänniska som ena dagen kan vara hur tillfreds med livet som helst medan jag nästa dag kan känna att livet är hopplöst. Du är alltid tillfreds och blir näst intill aldrig deppig. Jag älskar att vara impulsiv och söker ständigt efter förändring medan du hatar förändring. Om jag bara flyttar en liten möbel trivs inte du. Jag är allt annat än konflikträdd och säger direkt till om jag tycker något är fel. Du är konflikträdd och gör allt för att undvika det. Jag är öppen med precis allt och pratar gärna om mens, sex och annat som är tabu, medan du är lite pryd och gärna håller privata saker för dig själv. Jag har lätt till gapskratt, men det har inte du. På 3.5 år har jag bara sett dig ha två skrattanfall. Du och jag är ju så olika på nästan alla plan, både utseende- och personlighetsmässigt. Du älskar mackor, yoghurt, kött och är inte speciellt förtjust i potatis. Jag avskyr mackor, yoghurt och är inte speciellt förtjust i kött och jag fullkomligt ÄLSKAR potäter. Om du och jag hade varit med på en dejtingsida och skrivit om oss själva hade vi aldrig matchat med varandra. På din presentation hade det stått "lugn kille med båda fötterna på jorden som tycker om att umgås med familjen" och på min hade det stått "impulsiv, fnittrig tjej som älskar överraskningar". 
 
Man kan nästan inte bli mer olika. Fast det kanske är alla våra olikheter som gör att det fungerar så bra? Du är alltid kall och frusen så jag värmer dig om nätterna. Mitt kaotiska inre lugnas av ditt harmoniska. När jag svävar upp bland molnen och får för mig att köpa tre kaniner och två fåglar tar du ner mig på jorden igen. Utan dig hade jag nog haft tatueringar i hela ansiktet och sjutton husdjur.  Om du inte hade varit tillsammans med mig hade du fortfarande inte vetat vad mens är och att man faktiskt kan bråka med folk tills man stormar iväg därifrån utan att det behöver betyda någonting. Jag tror och hoppas att vi två är det bästa som hänt, för båda. Det känns så i alla fall.