Inatt somnade min lilla hamster in. Han har varit väldigt smal ett bra tag och trots mat i överflöd, fet mat och mycket godis har han inte gått upp i vikt. Jag tänkte att han nog bara magrade av pga hans ålder, men igårkväll när jag skulle mysa med honom märkte jag hur otroligt mager han var. Han var även väldigt trött och orkade knappt gå. Dock verkade han inte ha ont! När hamstrar har ont brukar de bitas och vara griniga men jag kunde kika på hans tänder hur mycket jag ville... Lilla sötnosen. ♥ Det är otroligt jobbigt för jag kommer sakna min lilla kompis men framför allt klandrar jag mig själv. Även fast hamstrar kan magra av som sjutton på bara någon dag när deras tid är inne (har pratat med min vän/Gimlis uppfödare, som är en erfaren hamsterägare) känns det som att jag borde haft bättre koll. Men det är ju så sårt med små gnagare. Det är i alla fall jättejobbigt och jag vet inte hur mycket jag har gråtit... Jag vakade över honom i ett par timmar från sent på kvällen till tidigt på morgonen och lade därefter in honom i buren, invirad i en filt. Han somnade lugnt och försiktigt in i buren och hade han inte gjort det hade han fått somna in hos veterinären så klart. 
 
Godnatt, fina Gimli. Förlåt för att jag inte kunde få dig att gå upp i vikt och förlåt om du hade ont det sista. Jag kommer aldrig glömma din fina päls eller din söta lilla nos... ♥ För många var du "bara" en hamster, men för mig var du en liten familjemedlem. Jag hoppas det finns en liten hamster-himmel och om det gör det vet jag att du springer runt på din flying saucer och mumsar i dig gurka. 
Idag fick jag äntligen hem mina produkter ifrån Calia som är ett hårproduktsföretag ifrån Canada. Frakten är superlång (mellan fyra till tio veckor) men det är det värt!! Jag har bara hunnit använda dem idag men jag är redan såld. Produkterna jag köpte är "Balancing schampoo/balancing conditioner" men jag köpte även en "leave-in-conditioner" som är en sådan där spray man sprayar i handdukstorkat/torrt hår, ni vet? Den var fan SJUKT bra! Jag kan inte avgöra om schampoot/balsamet är bra än eftersom håret inte är torrt än men det bådar gott i alla fall. Eftersom mitt hår både är supertjockt och sönderblekt i längderna blir det väldigt tovigt efter duschen. Det spelar ingen roll hur mycket inpackning jag än tar. Det är alltid trassligt. Calias "leave-in-conditioner" (sprayen) tog bort alla tovor. Det var bara att borsta och det har typ aldrig hänt förut... Jag är sjukt imponerad och LÄTTAD över att slippa tovor.
 
Nu ska jag prova dessa i ett par veckor och om jag är nöjd ska beställa hem deras fyra-liters bunkrar för det är mycket smidigare att köpa mycket på en gång så man slipper beställa lite hela tiden. De har lite olika produkter för olika hårtyper - den jag har nu är till exempel för människor som har oljig hårbotten, men torra längder, men det finns även "hydrating schampoo" som är för väldigt torrt hår och det är den jag vill prova nästa gång. Här har ni en bra video som förklarar vad Calia är för något: 
 
 
Det var härifrån jag upptäckte Calia. Tjejen på videon har en liten youtube-kanal där hon lägger upp lite allt möjligt, men hon har stort fokus på att allt ska vara naturligt, utan kemikaliska tillsatser. Hon har dessutom superlångt och fint hår så jag tänkte att det inte skadar att prova i alla fall... Jag är sjukt nöjd hittills i alla fall. Smink och sådant har aldrig intresserat mig, men håret vill jag gärna ha fint och eftersom jag har bestämt mig för att spara till långt vill jag gärna använda så bra produkter som möjligt. Men om ni vill veta mer är det bara att klicka på play, och om ni vill komma till Calias hemsida kan ni klicka HÄR
Hej mina bloggläsare! Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har både haft fullt upp, men också mått lite halvdåligt. I fredags var jag ju på krogen med ett par vänner och på lördagen mådde jag ju som jag förtjänade... Och igår storstädade jag lägenheten tillsammans med min snälla mamma så orken till att blogga har liksom inte funnits. Hur som helst körde jag ett jättebra pass vid 12-tiden tidigt i eftermiddags och efter det åt jag en mysig lunch med Marcus + hans arbetskamrat. Anledningen till denna "stora" lunch är för att jag ju körde ett hårt pass,m en jag ska även gå ut och gå med min svärmor om en stund så jag behövde liksom fylla på med lite kalorier. Ikväll blir det bara sallad dock. Jag måste komma igång med dieten nu igen. Förra veckan var fruktansvärt dålig kostmässigt och jag tror till och med att jag gått upp 2 kg. Om det är fett eller vätska återstår att se... Jag har ju börjat med invägning varje måndag också så det kommer upp ett inlägg om det sen också! Men först är det dags för en promenad med lilla svärmor. Vad har ni för planer för dagen? Jag ska hämta ut två paket efter promenaden också, men ikväll är det bara mys med Marcus som gäller!