Alltså hur söt är inte den här klänningen?! Fick hem den häromdagen och den är ifrån Nelly.com! Tänk denna med en fin bränna i sommar!! Kommer vara så fiiint. =) Åh vad jag längtar till sommar nu hörrni! Nu är jag så TRÖTT på blött väder och grå himmel.
Heeeej. Det här får bli världens snabbaste uppdatering för klockan är över tio och jag är sååå trött. Jag ville hur som helst bara kika in här och uppdatera er lite. Livet rullar på som vanligt - igår hade jag min sista uppgift i praktiken och nu har jag bara tre dagar kvar. Jag ska dock jobba på riktigt där både på måndag och tisdag så det är inte hejdå för gott på fredag i alla fall. Men innan dess ska jag skriva ett par uppgifter i helgen och på tisdag (innan jag jobbar kväll) ska jag på VFU uppföljning och sen börjar min sista kurs. Blä. Men sen är det sommarlov <333 BTW fikade jag med filuren på bilden ovan! Min lilla barndomskåmpiz. Annars har det inte hänt så mycket... Jag bara praktiserar, tränar och myser med Marcus. Vad har ni för er? Har ni det också stressigt på jobbet eller i skolan?
Alltså helt ärligt vet jag inte vad mitt problem är just nu. Som ni vet bloggar jag knappt någonting när jag inte mår bra och jag vet inte varför jag inte mår bra nu för jag är inte deprimerad längre. Superlätt deprimerad kanske. Det finns ju lätt, måttlig och djup och lätt är när det krävs ansträngning för att klara av vardagen och så är det ju för mig. Men jag är ju inte olycklig eller så. Det krävs bara mycket energi för att gå till praktiken och vara en bra pedagog 40 h i veckan. Jag är lite stressad överlag också för jag ska göra en uppgift i skolan imorgon och på måndag (samma uppgift fast uppdelad). Sedan ska jag ska komma på en avslutningsgrej att göra med eleverna + köpa en tack-present till mina kollegor (det är ju lite kutym på praktiker att man gör så) och måndag/tisdag nästnästa vecka ska jag JOBBA där och vara helt självständig och på den tisdagen är jag i skolan innan så jag kommer liksom gå en sjukt lång dag den dagen (stänger på tisdagen, också stressande) och sen har jag omtenta den 12:e som jag måste klara också. Hjälp. Det känns också som att det enda jag gör är jobbar och motionerar. Jag tränar eller är ute och går varje dag och jag hinner inte ens spela TS4 som jag ju vill göra för jag kommer inte till ro. Är stressad bara. Jag trivs dock jättebra på min praktik, det är inte det som är mitt problem. De är så snälla och jag tycker verkligen det är roligt men jag är trött. Utmattad. Och vuxenpsykiatrin tar så dåligt hand om mig också. Det är mycket att tänka på nu bara. Är ledsen över vikten också för det går så sjukt långsamt. Har typ stått still i över ett halvår (dock gått ner 3 kg, gått upp 3 kg, gått ner 3 kg igen, + gått upp dessa igen, men nu har jag gått ner dem igen....) och jag blir så ARG på mig själv och nu är sommaren snart här så jag kommer gå ytterligare en sommar och inte känna mig bekväm. JA JA. Nog med gnäll för nu ska jag faktiskt sova. Börjar 08.30 imorgon så lite sovmorgon får jag allt. Skööönt. Och sen är det ju helg!
 
Hur mår ni då? Vad har ni för er? Ska ni ut och resa i sommar? Vad ser ni fram emot? Hur hanterar ni jobbiga perioder i livet...