Godmorgon! Nu är det äntligen fredag vilket för många betyder fredagsmys, men inte för mig för jag är på diet. En del av mig tycker att det är skittråkigt medan en annan inte tycker det. Jag får mycket myskänslor och glädje i stunden av att ha fredagsmys men mitt mående i längde mår inte bra av det. Helt ärligt, jag har fuskat hela sommaren och jag märker tydligt hur mycket sämre jag mår när jag äter dålig mat och mycket socker. Mina eksem blir värre, jag får lite sämre hy och mitt humör påverkas också rejält. Därför motiverar jag mig med dessa nyttiga matbilder jag hittade på weheartit! Så fort jag får min kalender/skrivbok jag beställde för några dagar sen ska jag börja planera och i planeringen kommer ju även mat och recept att ingå. Jag tänker mig att jag varje söndag går igenom vad jag vill äta varje dag nästkommande vecka, och därefter skriver en inköpslista och sen varje morgon skriver en "att göra lista". Jag älskar verkligen listor. Det är sjukt tillfredsställande att ha allting uppradat och sen kunna bocka av. 
 
Sen är ju syftet med planeringen även att må bättre också för jag tror verkligen att när jag har allting planerat så mår jag bra. När jag har riktiga rutiner och håller dem. Märker tydligt hur mindre stressad jag är när jag har stenkoll på mig själv och mitt liv... Därför hoppas och önskar jag att jag nu ska bli vuxen på riktigt och lyckas hålla mina rutiner. Mina mål med hösten 2016 är följande:
 
Gå upp tidigt varje morgon och äta frukost/skriva dagens to do list
Gå och lägga mig kl 22 varje dag 
Promenera minst 60 minuter om dagen
Konditionsträna fyra gånger i veckan
Ta körkort 
• Styrketräna en gång i veckan
Laga mat minst fem gånger i veckan
Gå ner 10 kg
 
Hösten är min absoluta favoritårstid. Man har en sommar bakom sig och därav fått en hel dos med D-vitamin. Man har julafton att se fram emot och träden/marken är fyllda av färg. Det enda som är negativt är mörkret men då gäller det att bunkra upp med massa ljusslingor och levande ljus. Nu hoppas jag att hösten 2016 kommer bli den bästa någonsin. 
Hej. Det var ett tag sen. Bloggen har inte varit min prio ett i sommar av olika skäl. Jag har inte mått sådär jättebra och sen har jag varit ganska upptagen också. Eller, upptagen och upptagen - jag har övningskört mycket och fokuserat på att bara vara. Nu har jag dessutom börjat jobba också och om 1.5 vecka börjar skolan. Det är med blandade känslor. Det ska bli skönt att komma igång för då blir jag ju klar snart men fyfan vad jag avskyr skolan. Jag trivs verkligen inte. Tyvärr har jag inte lyckats få några kompisar så jag pendlar själv. Dessutom mår jag 100 gånger bättre när jag jobbar och 100 gånger värre när jag pluggar. Det är verkligen inget för mig. Många tycker ju att det är lite soft att plugga. Det gör verkligen inte jag. Men om ett halvår har jag bara hälften kvar. Heja heja. Om ett år är det bara ett år kvar. När jag tänker så känns det lite lättare... Om ett år är det bara två terminer kvar.
 
Annars då? Jag försöker få ordning på mitt liv igen. Jag har beställt hem en kalender som ska hjälpa mig i min vardag/i skolan och jag har även köpt en skrivbok. Som jag har designat själv. Sånt är ju kul!! Så förhoppningsvis blir det lite lättare för mig att leva så. Jag fick inspiration från Therese Lindgrens video om hur man kan strukturera upp sitt liv och jag nappade på att skriva en "att göra lista" varje dag. I punktform, så utför man dessa allt eftersom under dagen. Bästa grejen ju! Jag har bara gjort det veckovis förut men det glöms ju bort efter typ två dagar... Så nu hoppas jag att jag ska klara av livet i allmänhet lite bättre. 
 
Tycker Kanye West för det mesta är en dryg tönt men bra musik gör han ju ibland... Nu var det ett tag sen denna kom ut men den är ju lite bra. Konstig video dock. Jag blev helt förvirrad när den kom ut och trodde de låg där nakna på riktigt... Den är ju lite läskig typ.