Kanske lite känsligt ämne att diskutera om, men vad tyckte ni om att man tog in arabiska, jojkning (är det en del av samiska?) och hebreiska i lördags? Personligen tyckte jag att det var ganska fint, speciellt Jon Henriks del och när Sarah Dawn Finer sjöng Sveriges nationalsång. Eller, egentligen var det ju faktiskt inte nationalsången eftersom den var modifierad. Det tyckte jag faktiskt var tråkigt. Varför byta ut norden mot jorden? Nu är det inte så att jag går runt och funderar på detta utan det är bara min spontana tanke. Fint nummer i alla fall! Jag ryser när Jon Henrik börjar jojka. Så fint ändå. Dock tyckte jag att det arabiska språket var skitfult... Kan ju nästan jämföras med danskan, hahaha. Vad tycker ni om numret? Borde man inte haft med andra språk eller tyckte ni att det var bra?
Det var den här kappan jag köpte! Superfin tycker jag. Dock har jag väldigt många jackor... Men ingen kappa!! :P Jag har en svart och en röd skinnjacka, en jeansjacka, en bomber och en jacka i fuskpäls. Så jag BEHÖVER ingen ny jacka, men det vore ju kul att ha en fin kappa också... Man ser ju så vuxen ut. Stilren liksom. Vad tycker ni att jag ska göra??? Usch, jag brukar aldrig ha beslutsångest utan jag brukar bara köra, men jag har ju faktiskt redan köpt två nya jackor så jag får så dålig samvete över att jag "borde" spara/lägga pengarna på annat... Och jag har ju två jackor sedan innan. MEN KAN JAG LEVA UTAN KAPPA?!
Hejsan! Idag har jag lunchat/fikat/shoppat med tjejen på bilden ovan! Mo heter hon och det är Marcus mammas kusins barn... Haha! Blev det rätt nu? Jag tror det. Vi har träffats via Marcus moster i alla fall och hon är en jättesöt tjej. Först lunchade vi på Redfellas och sedan gick vi i affärer i någon timma (hittade en superfin kappa, visar bild senare). Sedan blev vi sugna på smoothie så då fikapausade vi igen. Nu ska jag plugga en stund och senare ikväll ska jag kanske träna, beroende på hur jag ligger till med plugget... Jag är väldigt stressad och då gör jag inget bra pass ändå, men om jag kommer en bra bit med min inlämning kanske jag lyckas pallra mig iväg dit. Vi får se. Hur har ni spenderat er söndag? Framför TV:n eller också på stan kanske? Eller jobbar ni? =)