Hejsan! Idag har jag lunchat/fikat/shoppat med tjejen på bilden ovan! Mo heter hon och det är Marcus mammas kusins barn... Haha! Blev det rätt nu? Jag tror det. Vi har träffats via Marcus moster i alla fall och hon är en jättesöt tjej. Först lunchade vi på Redfellas och sedan gick vi i affärer i någon timma (hittade en superfin kappa, visar bild senare). Sedan blev vi sugna på smoothie så då fikapausade vi igen. Nu ska jag plugga en stund och senare ikväll ska jag kanske träna, beroende på hur jag ligger till med plugget... Jag är väldigt stressad och då gör jag inget bra pass ändå, men om jag kommer en bra bit med min inlämning kanske jag lyckas pallra mig iväg dit. Vi får se. Hur har ni spenderat er söndag? Framför TV:n eller också på stan kanske? Eller jobbar ni? =) 
Julia Müller-Sandvik
( http://juliamullersandvik.se/ )

Jag tränar inte heller när jag är stressad, då tar stressen liksom över. Söndagar är städdagar: vi har gjort allt sådant idag med renbäddning, vädring, dammtork, dammsug, återvinning och så vidare! :-)

Svar: Vad skönt att jag inte är den enda!! Passet blir liksom inte ens bra då ju. Härligt med en fixardag! Då startar man den nya veckan på bästa sätt - med ett rent hem! ;)
Linnea Dahlström

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?