Okej, jag hittade en svart bomber i samma modell som min gröna och jag FELL IN LOVE!! Alla behöver väl en svart bomber plus det kan ju verkligen aldrig gå fel. Man kan matcha den med vad som helst och det kommer se skitbra ut! Så jag ska faktiskt lämna tillbaka kappan jag köpte härom veckan... Jag är ju inte gjord av pengar plus SÅ många jackor kan jag ju inte ha... Jag hade inte köpt jackor på fyra/fem år så det var verkligen dags att uppdatera vår- och sommarjack-garderoben. Så nu har jag:
 
Två skinnjackor - en röd och en svart (röda gammal, svarta ny) (båda ifrån Marcus ♥)
En jeansjacka - vanlig jeansfärg åt det lite blåare hållet, lite 90's inspirerad (gammal)
Två bomberjackor - en grön och en svart (båda nya, som ni vet)
En faux fur - i beige (också ny)
 
Fyra nya för denna säsong, varav tre jag köpt själv. Nu behöver jag inte köpa jackor på flera år!! Om det inte kommer någon TO DIE FOR jacka någon annan säsong då. Men jag är faktiskt ganska bra på att slita ut mina kläder - min gamla skinnjacka slet jag ut tills den gick sönder och det gör jag även med alla mina skor. Jag bokstavligt talat GÅR sönder mina skor och slutar inte använda dem förrän de är bortom räddning. Samma med jeans, tröjor etc. Så det är verkligen inte så att jag bara köper massa onödig skit.
 
Jag får alltid lite dåligt samvete när jag spenderar pengar på kläder för jag är inte van vid det. Alla mina gamla kläder har varit för små i två, tre år och jag har inte velat köpa för mycket nytt för jag har ju alltid haft som mål att komma i dem igen. Så nu när jag har gått ner mycket och börjar växa ur det gamla måste jag ju typ köpa nytt för allt annat är ifrån när jag var 16, 17 och 18 år gammal. Jag ångrar absolut inte att jag köpte någon av jackorna för alla kommer användas och matchas till helt olika outfits - jag älskar att alla är så olika MEN hade jag fått göra om kanske jag inte hade köpt faux fur jackan. Dels för att det var ganska dålig kvalité - knapparna lossnade så min mamma lämnade den till skräddaren nu i veckan... Men också för att jag ju hittade tre jackor jag tyckte om mycket mer! Dock köpte jag den för 299 när den egentligen kostade 799 så det känns ändå som ett kap för den är ju superfin och fluffig! 
Matilda Berlin
( http://matildaberlin.blogg.se/ )

Shit vad snygg!

Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?