Fyfan vad sjuk jag har varit. Och fortfarande är. I lördags fick jag feber vilket på söndagen eskalerade i hög feber och världens jävla hosta. Jag hade 39 graders feber och hostade som en galning. Natten mellan söndag och måndag sov jag bara tre timmar eller något. Jag somnade kl 22 och vaknade vid 01 (sov dock sjukt dåligt och oroligt och var typ halv-vaken under hela tiden) och hostade sönder mina lungor till klockan 06. Min hosta var så jobbig att jag spydde. Febern steg till 39.5 på måndagmorgonen och jag var tvungen att vara i skolan pga grupparbete så jag fick inte vila alls. Kände mig lite bättre eftersom jag gick på alvedon så jag och Marcus var hemma hos hans föräldrar och åt middag... På natten mellan måndag och tisdag hade jag min värsta natt någonsin. Jag somnade kl 22 igen, men vaknade vid 00 och bara grät för att jag hade så ont i halsen och för att jag hostade så mycket. Lyckades dock somna om igen efter en varm kopp te med honung. Vaknade dock kl 01 igen och somnade inte förrän 03, allt var verkligen sjukt eländigt. Jag fick sitta upp och sova för jag hostade så sjukt mycket. På tisdagen hade jag 40 graders feber och nu började hostan avta men min feber var kvar och jag hade så sjukt ont i halsen så att jag inte kunde prata. Idag är det bättre (peppar, peppar), men jag går på alvedon och ipren för jag vill inte riskera att ha så ont i halsen igen. Jag är fortfarande hes som fan dock, men det kan man ju leva med. Dock har jag redovisning imorgon som jag måste gå på så vi får väl se hur rösten mår imorgon...
 
Anledningen till att jag blev så här sjuk är för att jag hade ätit skitmat i nästan två veckor. Ni vet när man tappar motivationen helt och bara vill äta och unna sig? Så levde jag i cirka 1.5 vecka och efter en vecka med bara skitmat (McDonald's, chips, ingen frukt och inga grönsaker m.m) blev jag sjuk på många sätt. Jag fick munherpes, svamp i underlivet (haha TMI men alla kan ju få det, handlar ju om obalans i underlivet) (har inte haft svamp där nere under hela året jag har gått på diet och ätit bra mat) och sedan världens jävla influensa. Mitt immunförsvar gick ifrån väldigt bra till inget alls. Intressant tycker jag, hur mat kan påverka så mycket. Egentligen har man ju alltid vetat det, men man har inte riktigt orkat bry sig. Men nu har jag ju fått ett eget kvitto på detta så när jag blir frisk är det dags att ta tag i livet igen och jag är faktiskt taggad. Nu handlar det inte bara om att vara nyttig och känna sig duktig + gå ner i vikt utan nu handlar det också om att hålla min kropp frisk vilket gör mig sjukt motiverad för jag vill fan aldrig må så här dåligt igen. 
 
Sååå det är därför jag inte har uppdaterat något. Jag har helt enkelt varit för sjuk. Imorgon ska jag dock redovisa med min grupp så vi får väl se hur det går med min målbrottsröst haha. Jag är ledig på fredag i alla fall och det ska bli så himla skönt med en långhelg! Kommer vara klar med alla uppgifter så jag kommer bara kunna ta det lugnt. Kommer plugga lite lagom till tentan som är om en vecka, men helt ärligt så orkar jag inte oroa mig för jag vet att det bara är att göra om tentan om jag inte klarar den. Så jag försöker som sagt inte ora mig! Men lite ska jag ändå plugga. Har ni några planer för helgen förresten?
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?