Hej bloggen! Det var ett tag sen. Förlåt för min sjukt dåliga uppdatering, men mitt mående är lite upp och ner och ni vet ju att jag inte bloggar när jag inte mår bra. Skolan är ganska krävande just nu, men det börjar ge med sig. På tal om skolan! Igår fick jag reda på att jag blev godkänd på min omtenta!!! Jag är SÅ glad! Som ni vet har jag ju ADHD (jag tror dock mer på ADD) vilket gör att jag har sjukt svårt att liksom ta ut vad som är viktigt i en kurs. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska plugga till på en tenta. Att plugga på allting blir för det första alldeles för övermäktigt (och onödigt), och det är verkligen omöjligt för mig att läsa böckerna och liksom veta vad som behövs. Jag kan inte ens läsa en bok ändå. Tappar koncentrationen direkt pga min ADHD och sen mår jag ju dåligt också. Det är inte så lätt att plugga då. När man liksom är så hyper inombords + är deprimerad och hela tiden tänker över sitt liv och hur man ska orka leva med detta utan medicin etc... HUR SOM HELST så är min taktik på varje tenta att jag besparar mig stressen och nederlaget på första tentan och struntar i att plugga. Alltså går jag till tentan utan att ha pluggat för att liksom känna in provet och få veta vad som kommer på tentan. Då vet jag ju i alla fall vad jag ska leta efter och då brukar det gå. Jag är ju inte dum, jag vet bara inte vad jag ska läsa på... Så på denna omtenta fick jag fel på alla frågor så jag fick tenta om alla, och jag blev godkänd!! Wiiie :D
 
Vikten då? Viktnedgången går sakta men säkert nedåt men jag fuskar ganska mycket på helgerna = lägger på mig lite vätska + magen fungerar trögare (haha) så vågen är inte rättvis alla dagar... Men jag väger just nu 69 kg i alla fall!!! Jag ser alltså nu mera sexan på vågen och det är så otroligt skönt. Jag vet inte ens vad jag ska säga... Detta är en otrolig milstople för mig! Nu väger jag äntligen något på 60 kg igen. Jag är så glad och stolt. Nu är det faktiskt inte långt kvar till 65 kg som ändå är en bra vikt för mig (24 i BMI) och då är det ju också - 20 kg... Och nu är det bara 2 kg till normalvikt!
 
Övrigt då? Marcus och jag har det jättebra, men jag mår ju inte bra och det är ju jobbigt i sig men det är bara att kämpa på. På måndag är det 3 veckor tills vi åker till Grekland i alla fall och det ska bli SÅ skönt! Jag längtar så himla mycket efter sol, bad, grekisk mat och mysiga spelkvällar!
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?