Jag mår faktiskt ganska bra för tillfället. För ett par veckor sen var jag ganska deppig, men jag har varit duktig på att ta mina "mediciner" (komplementärmedicin - typ vitaminer etc. som ska påverka både psyke, matsmältning etc.) (måendet hör ju ofta ihop med kroppen så mår kroppen bra mår psyket bra... typ) och det hjälper faktiskt. Jag hoppas bara att det håller i sig nu ett bra tag för jag orkar inte vara deprimerad längre. Det har ju varit typ tio månader deprimerad (totalt) och bara två månader frisk eller hypomanisk (hypomanisk dock bara i några veckor). Kan det inte vara tvärtom...? Helst inte hypomanisk då, men tio månader frisk/hypo (där hypo bara är några veckor MAX) och två månader deprimerad. Det skulle vara så skönt. :(
 
Nu är det förresten inte långt kvar av skolan... Imorgon ska jag träffa min hajkgrupp och påbörja hajkreflektionen och på onsdag är det dags för hajkdagen. Det kommer nog vara en ganska jobbig dag för det pågår från morgon till kväll. Typ mellan 08.30 - 21.30 och jag blir ju utmattad av korta dagar så vi får väl se hur det går... Jag försöker vara positiv i alla fall. Det kanske blir jättekul! Vi ska ju padla kanot, vandra, leka lekar och sen grilla etc. Roligare än att sitta i en föreläsningssal i alla fall! Men jag oroar mig över att jag ska kollapsa (psykiskt alltså) och mobilen kommer ju ladda ur typ direkt så då kan jag ju inte smsa med Marcus eller mina kompisar = OTRYGG! :P Men det är ju bara en dag i alla fall så det ska väl gå bra... Sen är det bara att skriva klart reflektionen och tentamen kvar. Det ska bli så otroligt skönt att bara vara ledig sen. Jag kommer ju med stor sannolikhet få göra om tentan, men det gör inget. Omtentamen är inte förrän i slutet av augusti så jag kommer ha hela juli ledig. ÅH vad jag bara ska mysa och ha det bra. Jag ska bara ta hand om mig själv och må bra... Detta ser jag fram emot med sommaren:
 
Brunbrända ben och solblekt hår
Nu är jag inte så värst fåfäng egentligen, men jag känner mig verkligen finare med en brun kropp. Alla skavanker (blodådror, ärr, celluliter, bristningar etc.) syns mindre och man ser bara allmänt fräschare ut. Sen är det ju roligt när fräknarna tittar fram också. Jag vet inte, men jag känner mig bara mer levande och glad när jag har bruna ben istället för gråvita.
 
Att gå ner till 65 kg
Mycket ytliga grejer nu, men jag ser faktiskt så otroligt fram emot det. Jag har kämpat så himla länge och nu äntligen börjar jag känna igen mig själv och min kropp. Nu väger jag cirka 69 kg och det är bara fyra kg mer än vad jag brukade väga (eller, egentligen brukade jag väga mellan 60 - 63 (man pendlar ju lite i vätska etc.) men 65 förekom ibland när typ fotbollssäsongen var slut och man gick upp pyttelite). Jag känner äntligen igen mitt ansikte. När vågen visar 65 kg ska jag verkligen unna mig något ordentligt. 
 
The Sims 4
HAHA konstig sak att längta till kanske man jag längtar så tills jag får ro i kroppen så jag kan spela TS4!! Jag älskar verkligen att bygga hus och sånt, men när jag är stressad får jag verkligen ingen ro i kroppen så då kan jag inte spela. I sommar ska jag bygga så många hus och det ska bli så kuuul. Mvh gamer-chick_95 ;P
 
Grekland
Behöver jag ens förklara? Det ska bli så himla mysigt att strosa runt på en grekisk ö och äta grekisk sallad och bada i Medelhavet (vem försöker jag lura jag avskyr saltvatten... :P) poolen och spela spel på kvällen och bara ha det bra. Och bli brun. 
 

 
Vad ser ni fram emot med sommaren? =)
Namn:

E-mail: (publiceras ej)

Webbadress:

Skriv din kommentar här:

Kom ihåg mig?